fredag, mars 09, 2012

Prosjekt kjøkken

Kjøkkenet vårt er ikke akkurat en fryd for øyet. Innredningen er helt OK men den er god og slitt så den har vi lyst å freshe opp litt.


Bilde fra prospekt da vi kjøpte huset

Hadde i utgangspunktet sett for meg å male det hvitt, men er litt redd for at det vil fortsette å se ut som et 90-tallskjøkken. Bare med hvite folierte dører, og det er ikke noe fint heller! 
Lurer litt på lys grått. Får teste ut noen farger så får vi se. Flisene tenkte vi å kline mørtel over og male.....også må vi ha ny benkeplate og vask....ser for meg at dette blir et større prosjekt enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt meg:)
Men blir nok bra til slutt.

Fortsettelse følger....

6 kommentarer:

Unknown sa...

Her har du masse å gjøre.
Dere har mange gode muligheter for deg å ha en fantastisk kjøkken!
Spenende :)

Ønsker deg en god helg,
vicky

My Dream sa...

hvilket merke er kjøkkenet?? er ikke sikkert d blir så dyrt å skifte frontene, male skrogene. skifte benkeplate, kanksje spice opp med en kuuul vask? Male flisene... vips... nytt :)

Linda Karin sa...

Vi hadde et lignende kjøkken. Jeg malte det kvitt, vi er fornøyd :) er litt jobb, men veldig gøy og verdt arbeidet når man får se resultatet. Grått blir sikkert stilig også! Lykke til! Har lyst på ny benkeplate og fliser også, så langt har vi ikke kommet...går jo an å male oppå fliser, det er jo ikke dyrt.

ELLEMELL sa...

ser det er andre som har skrevet det, men flisene kan males. og hav emd bare og bytte dørene og håndtak?:)

spennende hvertfall:)
klem ellemell

Marte - Inni Min Hule sa...

Hei Tonje!
Kjekt å følge med litt på oppussingen:-)
Høres veldig stilig ut med gråmalte fronter, litt utradisjonelt og spennende i forhold til hvitt. Hvis dere i tillegg må ha nytt kjøkken på sikt, så er det jo nå dere kan teste ut litt siden det likevel skal byttes om ikke så lenge.
Mørtel på veggene blir sikkert veldig stilig!

Marte.

ingridsboble sa...

Snublet over bloggen din her jeg sitter og leter etter inspirasjon til vaskerom. SÅ fint ditt var blitt!
Koselig blogg du har :) Legger meg til som følger!
Ha en fortsatt fin helg!
Ingrid