tirsdag, mars 13, 2012

Takk for forslag til kjøkken!

Takk for flere gode innspill når det gjelder kjøkkenet!

Har tenkt tanken å bare male flisene, men har endel fliser med mønster på (som står ut fra flisene) og det vil synes selv om vi maler de. Vet ikke hvilket merke kjøkkenet er, men tror nok ikke vi bytter ut frontene siden det er såpass gode tredører.  Er jo veldig mye jobb med å male, så mulig vi spør naboen (som er billakkerer) om han kan hjelpe oss med å lakke de :) Og alle dørhåndtak skal byttes!

( søskenkrans til brodern som fyller....nettopp 20 år i dag)


Den gode feen har pusset opp et liknende kjøkken, og her har benkeplaten blitt hvit samt mørtelveggen blitt hvit.

Hvit stil har også malt et mørkt kjøkken hvitt og det ble kjempefint, elsker fasettflisene og kunne godt tenkt meg slike selv.

Må prøve å holde kjøkkenfornyingen på et rimelig budsjett siden den langsiktige planen er  rive veggen mellom stue og kjøkken. Men da må vi flytte en bærevegg og litt sånt så det tar vi på sikt:)

Ha en fin tirsdag!

6 kommentarer:

siri ore elle sa...

Stilig å lage tallet bursdagsbarnet fyller!!
Skal huske på det!!
Fin morgendag til deg!!!
Klem

Sivs hus sa...

Hei, Du ble den heldige vinneren av PIP HOME krus fra Wallas-Verden. Send meg din adresse så gir jeg beskjed videre til Wallas-Verden. klem Siv

mette sa...

Foreldrene mine fikk hjelp av en kjøkkenfornyer. Ble som nytt til en rimeligere penge! Men det spørs selvfølgelig hvor mye dere vil bruke på kjøkkenet da. Bra tips med tall-kringle! Det tror jeg vi bruker på 6 årsdagen her i huset. Hyggelig blogg!

Hege Beate - Hus og Hjem blir til... sa...

Masse lykke til med kjøkken og god påske! Koselig blogg!
klem fra Hege Beate

RoseSommer sa...

Hei, la meg til som følger, for det var moro å se oppussings-prosjektene deres. Så fine rom og møbler! Dette er bedre enn det ukebladene byr på!
Fortsatt god påske!

Balke gård sa...

Hei, så mange gode tips det var her inne, både sommerfuglmaleri og make over, skapet du amlte turkis ble knallfint, likeså tv-benken!! Flinka! Ha en super dag!